top of page

Geniet van een lekker Brabants bakske to go of bestel een van onze andere heerlijke blends in onze online webshop.

Kwit.png

Onze koffie

Deze Tarrazu van Hazienda Salomon is mooi fris en fruitig met wat melkchocolade in de smaak. Een heerlijk zuivere koffie.

Indonesië – Java Mandheling Gr1

De koffie planten zijn aangeplant in vulkanische grond waardoor de koffie, naast donkers smaken van kruiden en chocolade, ook wat mineralig smaakt met een beetje citrus.

De plantage levert bonen die biologisch en UTZ gecertificeerd verbouwd en verwerkt zijn. Gr1 in de naam staat voor de hoogste kwaliteit bonen. De aangeplante bonen (S 795) zijn van nature resistent tegen veel ziektes waardoor de noodzaak van het gebruik van pesticiden nog verder wordt teruggebracht.

Yirgacheffe - Ethiopië

Verwacht de smaak van kersen en ook wat kruidigheid en een heerlijk zacht zuurtje.

De koffie wordt op grote hoogte aangeplant waardoor deze bonen een laag cafeïne-gehalte hebben. Hoewel deze boon goed tegen een wat donkerdere branding kan, hebben wij hem toch relatief licht gehouden zodat het fruitige aroma het best tot uiting komt.

Logo Brabant Bakske DEF 2017.png
Brabants Bakske

Onze huismelange, Exclusief voor Kofje & Tee samengesteld. Een blend van de allerbeste koffiebonen uit o.a. Sri Lanka, Papua new guinea en Ethiopië.

Events

Deze zongedroogde koffie wordt met de hand geplukt. Het welzijn van de koffiearbeiders is wettelijk zeer goed geregeld. Dit maakt dat waar je de bonen in Costa Rica ook vandaan haalt, je met eerlijke bonen te maken hebt!  

Tarrazu - Costa Rica
bottom of page